+381611994000 | Bulevar Crvene Armije 11g, Belvil, zgrada Ruze (bivsa ulica Djordja Stanojevica) | 11070 Novi Beograd

DOBRODOŠLI
Mi brinemo o Vašem osmehu od 1988.godine
Click Here
DOBRODOŠLI
Mi brinemo o Vašem osmehu od 1988.godine
Click Here
DOBRODOŠLI
Mi brinemo o Vašem osmehu od 1988.godine
Click Here

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
PREMIUM DENTAL

Premium Dental centar za rekonstruktivnu i estetsku stomatologiju je Klinika specijalizovana za oralnu hirurgiju, implantologiju, estetsku stomatologiju. Naš stručni tim predvodi dr. stomatologije Nemanja Savković sa svojim stručnim timom. Iza same ordinacije I našeg tima stoji više od 35 godina iskustva i stručnog usavršavanja u našoj zemlji i inostranstvu, i s punim pravom uživamo reputaciju jednog od najboljih stomatoloških centara u Beogradu!!!
Premium Dental je mesto gde ćemo vas saslušati do kraja, ponuditi vam sve informacije vezane za za oralno zdravlje, higijenu i prevenciju najčešćih problema, posavetovati vas u vezi sa svim našim procedurama i tretmanima. Naše široko iskustvo kliničke prakse čini da su vaši problemi profesionalni izazovi za nas a cilj nam je da sa vama izgradimo saradnju i odnos međusobnog poverenja i obostranog zadovoljstva.

DELATNOSTI

IMPLANTOLOGIJA

oralna hirurgija

PROTETIKA

HOLLYWOOD SMILE

PARADONTOLOGIJA

LEČENJE ZUBA

all on 6

all on 4

protetika na implantima

ortodoncija

VRHUNSKA IMPLANTOLOGIJA

Ordinacija Premium Dental je stomatološki centar sa sveobuhvatnim uslugama i jednakim kvalitetom usluga u svakom domenu. Posebnu reputaciju naša klinika izgradila je kao centar za oralnu hirurgiju i implantologiju, sa posebnom orijentacijom ka izradi i ugradnji implanata, te za protetiku i estetski zahtevnija, trajna rešenja. Za naš tim i specijaliste ugradnja implanata je sasvim standardna procedura, a za svaki implant koristimo nove tehnologije i savremene materijale. Dentalna protetika na implantima je trajno rešenje za nadoknađivanje izgubljenih zuba, pa će rešenja poput kruna i mostova na implantima, potpunih ili delimičnih rešenja biti samo pitanje vaših mogućnosti i izbora. Ono u šta možete biti sasvim sigurni je da će naša rešenja biti oslonjena na našu stručnost, ogromno iskustvo i najnovije svetske prakse.

BESPLATAN PREGLED

Uz prethodnu najavu i zakazivanje, pregledi u našoj ordinaciji su potpuno besplatni. Uvek ćemo odvojiti vreme da vas saslušamo i upoznamo se sa svim vašim problemima, zahtevima ili željama, da odgovorimo na sva vaša pitanja i obratimo pažnju na sve vaše bojazni i brige. Dolazak kod nas ne treba da bude izvor neprijatnosti, a mi ćemo se truditi da svaki dolazak kod nas bude što jednostavnije i lakše isksutvo za vas, a posebnu pažnju posvećujemo i našim najmlađim pacijentima. U osnovi svake dobre prakse leži odnos uzajamnog poverenja, te je naš krajnji cilj da vas upoznamo i opustimo dovoljno da možete da nam kažete sve što vas muči. Javite nam se i zakažite pregled već danas!

 

IZDVAJAMO

ALL ON 4

$ 29
99 Per Month
  • 500 GB Bandwidth

ALL ON 6

$ 39
99 Per Month
  • 500 GB Bandwidth

HOLLYWOOD smile

$ 59
99 Per Month
  • 500 GB Bandwidth

UGRADNJA IMPLANTATA BEZMETALNE KRUNICE (NAVLAKE)

Najnovija tehnologija, savremeni materijali i veliko iskustvo čine ugradnju implanata u Premium Dental klinici sasvim rutinskom procedurom. Najvažniji deo implanta, šraf koji zamenjuje koren zuba, tipično se izrađuje od titanijuma, na koji se nadograđuju krunice koje krasi visokoestetski kvaliteti – danas možemo u potpunosti prilagoditi izgled veštačkih krunica prirodnom izgledu vaših zuba koje treba da zamene. Sama procedura je sasvim bezbedna i bezbolna, a rezultati su takvi da nema gotovo nikakve razlike između prirodnih zuba i estetskih krunica koje danas možemo da izradimo uz pomoć novih aparata, materijala i postupaka.

DENTALNI TURIZAM

DENTALNI TURIZAM

Jedna od najmlađih grana zdravstvenog turizma, dentalni turizam sve je popularniji u Srbiji, zbog reputacije koju naša zemlja ima ne samo kao zanimljiva i iznenađujuća turistička destinacija, već i kao zemlja visokog zdravstvenog standarda i obrazovanja. Razne procedure, hirurgija i posebno – stomatologija čine jedan od sve češćih razloga za posetu Srbije, jer naši stručnjaci često prevazilaze evropske standarde, a daleko smo konkuretniji u pogledu cena nego što su to zemlje Zapadne Evrope.

Naša ordinacija svojim korisnicima nudi jednu posebnu povoljnost – a to je da sasvim besplatno budu gosti Premium Dental klinke tokom svih tretmana, procedura, lečenja i oporavka. Ako se opredelite za naš stomatološki centar, dočekaćemo vas kao drage prijatelje u apartmanima u neposrednoj blizini klinike. Na ovaj način, stomatološki pregledi, tretmani i intervencije postaju i prilika da iskusite srpsku prestonicu i uživate nekoliko dana u jednom od najstarijih gradova sveta.

 

BESPLATAN APARTMANSKI SMEŠTAJ
ZA NAŠE PACIJENTE

ORTOPEDIJA

Crown dental je prava ordinacija za vas ukoliko patite zbog estetskih nepravilnosti ili problema sa vilicom. Ovde vam možemo ponuditi nova i moderna rešenja, posebno osmišljena za vaše probleme ili zahteve. Spram vaših potreba možemo vam ponuditi razne vrste proteza – od popularnih moblinih aparatića, preko klasičnih fiksnih proteza, sve do novih folija koje služe kao poželjna alternativa fiksnim protezama.

PARADONTOPATIJA

Paradontopatija je oboljenje usta koje predstavlja jednu od najvećih bojazni, i to nije bez dobrog razloga: ovo degenerativno oboljenje ustas vrlo je nezgodno, brzo se razvija i teško ga je kontrolisati – a za krajnju posledicu ima ispadanje sasvim zdravih zuba. Ova bolest je, zapravo, dugotrajna infekcija sa velikim brojem uzročnika, na koju dodatno loše utiče i sam, zdrav organizam koji reaguje na ovu upalu.  Ova podmukla bolest uopšte ne boli, pa nema ranog bola ili bilo kog drugog „alarma“ na koji bismo brzo reagovali. Jedan od prvih simptoma može biti gingivitis, crvenilo i upala desni, otoci i krvarenje desni. Ako vam se čini da su vam desni neobično crvene, da među zubima imate nešto što ni najupornijim čišćenjem ne možete da iščačkate ili imate utisak da su vam zubi ogoljeniji – treba da zakažete pregled kod svog zubara u Premium Dental ordinaciji. Zubni plak, gnoj, džepovi i druge promene pod tkivom desni i u usnoj duplji često su akutni simptomi paradontopatije, a ogoljavanje korena zuba označa već poodmaklu fazu ove bolesti.

KAKO SE
LEČI

Kao i u mnogim drugim slučajevima, pravovremena reakcija je ključ za borbu sa paradontopatijom. Sam proces se leči i zaustavlja, ali stepen uspešnosti umnogome zavisi od stadijuma u kom je bolest „uhvaćena“. Od toga zavisi i kako će vaš stomatolog u Premium Dental ordinaciji pristupiti tretmanima i lečenju. Prvi pristup je konzervativan i bavi se okolnim faktorima koji su „zaslužni“ za paradontopatiju; u drugim slučajevima neophodna je i hirurška intervencija za tretiranje parodontalnih džepova. Za kraj, treba znati i to da je paradontopatija zapravo neizlečiva bolest i sa redovnim kontrolama, tretmanima i pravilnim pristupom, može se držati pod kontrolom.

Kada ste poslednji put bili kod zubara? Zakažite svoj pregled u Premium Dental klinici.

CROWN DENTAL

TRAJNO, ZDRAVO, PRELEPO
CROWN DENTAL

Crikon krunice ili bezmetalne krunice postale su najadekvatniji izbor stomatologa za protetiku. Ordinacija Premium Dental vrhunski je specijalizovana za implantologiju i protetiku, a naš tim ima visok nivo stručnog usavršenja, kao i izuzetno veliko praktično i kliničko iskustvo. Bezmetalne krunice, popularnije poznate kao navlake, zaista su potvrdile svoje osobine kao izuzetno efikasno, trajno i stalno rešenje za čitavu lepezu oralnih problema. Bilo da se radi o lomovima i frakturama zuba, dubokih i razvijenih karijesa, nepravilnog rasporeda zuba, flekica, tamnjenja krunice – ove navlake prva su preporuka Premium Dental ordinacije.

Ono što višestruko doprinosti vrednosti keramičkih krunica su svakako lepota i određeni estetski ciljevi, pa keramičke krunice značajno utiču na opšte zdravlje i prijatan, prirodan i spontan utisak. Svi smo u potrazi za dugotrajnim, postojanim i biološki prigodnim rešenjem raznih zdravstvenih problema, a u slučaju stomatologije, bezmetalne krunice predstavljaju upravo to – a uz fleksibilnosti samog dizajna smatraju se revolucionarnim. Danas imamo i mogućnost da keramičke navlake napravimo potpuno po modelu zuba koje treba da zamene, i rezultati Premium Dental ordinacije takvi su da pravu razliku teško uočava i sasvim izvežbano oko stručnjaka. Upravo zbog ove svoje estetske uloge, ugradnja keramičkih, bezmetalnih krunica bliska je pravom umetničkom postupku, i zahteva ne samo visoku stručnost, već i prilagođavanje svim vašim željama. U našoj ordinaciji vašim zubima vratićemo originalni izgled i mladalački sjaj, kao sve posebnosti u vezi sa oblikom, veličinom pa čak i bojom zuba.

našTim

ORALNA HIRURGIJA

Hirurške intervencije u usnoj duplji i desnima predstavljaju jednu od najzahtevnijih grana stomatologije. Ove usluge podrazumevaju najrazličitje zahvate, poput onih češćih, kao što je uklanjanje cisti ili vađenje umnjaka, ali i apiktomije, frenektomije ili podizanja sinusa. Ove procedure redovno su izvor velike brige i straha kod pacijenta, ali mi ćemo učiniti sve da vas opustimo, objasnimo vam celu proceduru i ohrabrimo vas kroz preliminarne preglede, i olakašmo vaš oporavak kroz kontrole.
našmoto

“Mi brinemo o Vašem osmehu od 1988.godine”

CROWN DENTAL

ESTETSKA
STOMATOLOGIJA

Osmeh je simbol životne sreće i dobrog raspoloženja, osmeh je najlakši način komunikacije i svakako najvažniji aspekt svakog prvog utiska! Postoji mnogo studija koje jasno povezuju samopouzdanje sa osmehom, a što je osmeh lepši – to je samopouzdanje veće. Ordinacija Premium Dental ima jedan krajnji cilj: vaše zadovoljstvo, a za pravi holivudski osmeh potrebna je izvrsna priprema, jasan plan tretmana i terapija, kao i vaša saradnja i poverenje. Najvažniji preduslov lepote je uvek zdravlje, pa estetska stomatologija počiva na higijeni, prevenciji i lečenju. Ova multidisciplinarna grana stomatologije neguje gingivu i parodoncijum, bavi se rasporedom i oblikom zuba, nepravilnostima u vilici i tek onda bojom samih krunica. Lekari u Premium Dental ordinaciji mogu korigovati gotovo sve probleme izgleda i estetike zuba – od ispravljanja nepravilnog rasporeda, nadoknade izgubljenih zuba i smanjenja proreda, preko lečenja desni i mekog tkiva, sve do laserskog izbeljivanja zuba i zamena sivih plombi novim ispunama visokoestetskog kvaliteta i navlakama. 

DELATNOSTI

GDE SE NALAZIMO

POZOVITE NAS