O NAMA

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PREMIUM DENTAL 

Premium Dental centar za rekonstruktivnu i estetsku stomatologiju je Klinika specijalizovana za oralnu hirurgiju, implantologiju, estetsku stomatologiju. Naš stručni tim predvodi dr. stomatologije Nemanja Savković sa svojim stručnim timom. Iza same ordinacije I našeg tima stoji više od 35 godina iskustva i stručnog usavršavanja u našoj zemlji i inostranstvu, i s punim pravom uživamo reputaciju jednog od najboljih stomatoloških centara u Beogradu!!!

Premium Dental je mesto gde ćemo vas saslušati do kraja, ponuditi vam sve informacije vezane za za oralno zdravlje, higijenu i prevenciju najčešćih problema, posavetovati vas u vezi sa svim našim procedurama i tretmanima. Naše široko iskustvo kliničke prakse čini da su vaši problemi profesionalni izazovi za nas a cilj nam je da sa vama izgradimo saradnju i odnos međusobnog poverenja i obostranog zadovoljstva.

VRHUNSKA IMPLANTOLOGIJA

Ordinacija Premium Dental je stomatološki centar sa sveobuhvatnim uslugama i jednakim kvalitetom usluga u svakom domenu. Posebnu reputaciju naša klinika izgradila je kao centar za oralnu hirurgiju i implantologiju, sa posebnom orijentacijom ka ugradnji implanata, te za protetiku i estetski zahtevnija, trajna rešenja. Za naš tim i specijaliste ugradnja implanata je sasvim standardna procedura, a za svaki implant koristimo nove tehnologije i savremene materijale. Dentalna protetika na implantima je trajno rešenje za nadoknađivanje izgubljenih zuba, pa će rešenja poput kruna i mostova na implantima, potpunih ili delimičnih rešenja biti samo pitanje vaših mogućnosti i izbora. Ono u šta možete biti sasvim sigurni je da će naša rešenja biti oslonjena na našu stručnost, ogromno iskustvo i najnovije svetske prakse.

BESPLATAN PREGLED

Uz prethodnu najavu i zakazivanje, pregledi u našoj ordinaciji su potpuno besplatni. Uvek ćemo odvojiti vreme da vas saslušamo i upoznamo se sa svim vašim problemima, zahtevima ili željama, da odgovorimo na sva vaša pitanja i obratimo pažnju na sve vaše bojazni i brige. Dolazak kod nas ne treba da bude izvor neprijatnosti, a mi ćemo se truditi da svaki dolazak kod nas bude što jednostavnije i lakše isksutvo za vas, a posebnu pažnju posvećujemo i našim najmlađim pacijentima. U osnovi svake dobre prakse leži odnos uzajamnog poverenja, te je naš krajnji cilj da vas upoznamo i opustimo dovoljno da možete da nam kažete sve što vas muči. Javite nam se i zakažite pregled već danas!

DENTALNI TURIZAM

Jedna od najmlađih grana zdravstvenog turizma, dentalni turizam sve je popularniji u Srbiji, zbog reputacije koju naša zemlja ima ne samo kao zanimljiva i iznenađujuća turistička destinacija, već i kao zemlja visokog zdravstvenog standarda i obrazovanja. Razne procedure, hirurgija i posebno – stomatologija čine jedan od sve češćih razloga za posetu Srbije, jer naši stručnjaci često prevazilaze evropske standarde, a daleko smo konkuretniji u pogledu cena nego što su to zemlje Zapadne Evrope.

APARTMANSKI SMEŠTAJ ZA NAŠE PACIJENTE

Naša ordinacija svojim korisnicima nudi jednu posebnu povoljnost – a to je da besplatno pronađemo adekvatan apartmanski smeštaj u blizini Premium Dental klinke i napravimo rezervaciju kako bi tokom svih tretmana, procedura, lečenja i oporavka bili u našoj blizini. Ako se opredelite za naš stomatološki centar, zaposleni iz naših partnerskih agencija će vas dočekati  kao drage prijatelje u apartmanima u neposrednoj blizini klinike. Na ovaj način, stomatološki pregledi, tretmani i intervencije postaju i prilika da iskusite srpsku prestonicu i uživate nekoliko dana u jednom od najstarijih gradova sveta.

Kada ste poslednji put bili kod zubara? Zakažite svoj pregled u Premium Dental klinici.
našCEO
Nemanja Savković

"

stomatolog // osnivač

Nemanja Savković

POZOVITE NAS

+381 61 199 4000​

GDE SE NALAZIMO | LOKACIJA

Bulevar Crvene Armije 11g Belvil zgrada Ruže (bivša ulica Đorđa Stanojevića) 11070 Novi Beograd