prilikom svake Vaše posete

OBEZBEĐUJEMO VAM

APARTMANSKI SMEŠTAJ  PREVOZ SA I DO AERODROMA DOBRODOŠLI !

DENTALNI TURIZAM

Šta je dentalni turizam
koje su njegove prednosti?

Svi smo već čuli za pojam medicinski turizam. Ova procedura podrazumeva putovanje u drugu zemlju da bi odradili određeni medicinski zahvat ili tretman. Jedna od novijih ali već I najpopularnijih grana je dentalni  ili stomatološki turizam. Dentalni turizam je osmišljen tako da podrazumeva kombinaciju turističkog putovanja sa stomatološkim tretmanima. Ovakav koncept pogodan je za sve osobe koje žele da dobiju više za dosta manju količinu novca. Dentalni turizma je poznat kao „dva u jedan“ usluga tj za isti iznos novca dobijate i stomatološko zbrinjavanje i nezaboravno turističko putovanje na atraktivnu turističku destinaciju, što Beograd zaista jeste, pogotovu zadnjih godina.

Motivacija za ovakav vid lečenja I putovanja dolazi uglavnom iz više razloga a naši pacijenti navode najčešće sledeće:

 • Ušteda novca
 • Poverenje u naše doktore
 • Bolje i brže stomatološke procedure
 • Kvalitetni stomatološki materijali i savremene metode rada koje dentalnom turisti nisu dostupne u zemlji u kojoj živi iz materijalnih razloga uglavnom
 • Turistička ponuda zemlje (često su to osobe koje nikada nisu bile u Srbiji a imale su želju)
premium DENTAL

DENTALNI TURIZAM
DEFINICIJA

Dentalni turizam poznat je i kao stomatološki turizam ili stomatološki odmor.

Pacijenti na dentalnom odmoru uživaju u stomatološkim uslugama koje zadovoljavaju i najviše svetske standarde I koji se primenjuju u najrazvijenijim zemljama sveta, a sve to uz ogromnu uštedu u novcu. Ono što je bitno naglasiti, povoljnije cene naših usluga nikako ne znače žrtvovanje kvaliteta , kako materijala tako I samih stomatoloških procedura.

Ovih godina, mnogi turisti iz najrazvijenijih zemalja sveta dolaze na našu kliniku da urade najkompleksnije stomatološke zahvate uz prosečnu uštedu od 60%. Ušteda, zavisno od  destinacije sa koje osoba dolazi, može da bude I dosta veća.

Često su pacijenti začuđeni kada vide da su im na raspolaganju moderno opremljeni apartmani u blizini klinike, vozači, vrhunski stručnjaci iz apsolutno svih oblasti stomatologije, vrhunski materijali i najsavremenija aparatura, higijena I sterilizacija na najvišem mogućem nivou, kao i ljubazno I profesionalno osoblje koje je dostupno našim pacijentima 24/7 h.

Takav kvalitet I tretman u njihovim klinikama kosta mnogo više novca tako da odnos cene I kvaliteta je taj koji uvek presudi u našu korist a naš posao je da opravdamo sva očekivanja što uvek I uradimo!

Koliko cene stomatoloških usluga zaista mogu da budu niže?

Razlike u ekonomiji zemalja, nažalost niži troškovi rada kao i režijski troškovi ali I niže cene materijala I opreme, utiču na to da cene stomatoloških usluga mogu da budu niže i više puta, a sve stomatološke intervencije se izvode po standardima koji se poštuju i u najrazvijenijim zemljama sveta.

Najčešće stomatološke intervencije su ALL ON 6 | ALL ON 4 | HOLLYWOOD SMILE

Zbog ponude svih stomatoloških usluga na jednom mestu i zaista povoljnih cena, ali i zbog raznovrsne turističke ponude Beograda, dentalni turizam  beleži konstantni rast zadnjih godina.

Nekada je naša klinika radila mahom sa našim ljudima iz dijaspore, koji su I dalje najčešći pacijenti ali je I sve više stranaca zainteresovanih da doputuju u Srbiju i reše svoje stomatološke probleme. Ne isplati se samo Evropljanima sa direktnim letovima da plate avionsku kartu, mnogo je pacijenata I sa ostalih kontinenta I iz najdaljih destinacija. Ljudi su prepoznali kvalitet I profesionalnost naseg rada kao I naš trud da im obezbedimo sve uslove za bezbrižan I konforan boravak I van stomatološke klinike. Ceo naš tim se brine o Vama kao I svaki dobar domaćin o svom gostu!

Naša klinika obezbeđuje za Vas:

  • Besplatnu rezervaciju apartmanskog smeštaja u blizini ordinacije po povlašćenim cenama
  • Besplatnu rezervaciju vozaca od/do aerodroma
  • Vodiča ukoliko za tim ima potrebe
  • Lokalni broj, da biste mogli da budete u kontaktu sa nama
  • Ličnog taksistu koji će biti na raspolaganju ukoliko vam je to potrebno
  • Osoblje koje je 24h dostupno za Vas

Nakon termina u našoj klinici, pacijenti su slobodni da uživaju u bogatoj turističkoj ponudi Beograda, dožive gastronomsku magiju naših restorana, opuste se u spa centrima ili uz tradicionalnu pesmu I gostoprimstvo sprskih kafana.

CENOVNIK USLUGA

POZOVITE NAS

+381 61 199 4000​

GDE SE NALAZIMO | LOKACIJA

Bulevar Crvene Armije 11g Belvil zgrada Ruže (bivša ulica Đorđa Stanojevića) 11070 Novi Beograd